0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • BASKERI BERET – BLACK

  119,00  sis.alv./inc.VAT.

  Baskeri pikimustassa sarkavillakankaassa on hattuhyllyn versio pikkutakista. Se on ajaton klassikko. Villakangas yhdistettynä himmeästi kiiltävään nappanahkareunukseen viettelee minimalistisella muotokielellään. 

  Baskerin tapaisia päähineitä on käytetty eri puolilla Eurooppaa jo pronssikaudella, ja 1900-luvulle tultaessa niiden suosio vain kasvoi. Viime vuosikymmeninä ajaton ja moneen taipuva malli on yhdistetty muun muassa taiteilijoihin ja kapinallisiin. Sen syvimmässä olemuksessa on jotain paitsi kaunista, myös voimallista. Tellan Baskeri on kiehtova yhdistelmä pehmeitä linjoja sekä särmikkyyttä. Se on viimeinen silaus tyyliisi. Lyhyesti ilmaistuna, c’est très chic.

   

  Clear selection
  - +

  Jaa:

  Tuotetunnus (SKU): BASKERI 1203-33 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

  Kuvaus

  Unisex.

  Lakki valmistetaan Kurikassa Etelä-Pohjanmaalla.

  Materiaalit

  Sarkavilla: 80 % villaa, 20 % nylonia. 

  Laadukas sarkavilla kudotaan Italiassa ja olemme käyttäneet sitä lakkimateriaalina yli 40 vuotta. Sarkavilla on ominaisuuksiltaan tiivis, erittäin kestävä ja lämmin. Materiaali suojaa tuulelta, viimalta sekä rännältä. Nylon lisää kankaan lujuutta ja estää näin kankaan kulumista.

  Vuorikangas on 100 % puuvillaa Latviasta.

  Reunus on suomalaista ylijäämänahkaa.

  Hoito-ohje

  Villakangas hylkii likaa ja puhdistuu tuulettamalla. Tahroja voi puhdistaa hellävaroen kostealla pyyhkien. Säilytetään väljästi.

  Lisätiedot

  Paino 295 g
  Mitat 25.5 × 19 × 3 cm
  Koko

  55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “BASKERI BERET – BLACK”