0
 • No products in the cart.

 • KEISARI FIDDLER CAP – CAMEL

  109,00  sis.alv./inc.VAT.

  Denna beigefärgade versionen av Keisari är lätt att matcha med många olika stilar. Kepsen skyddar både mot höstens kalla vindar och vårens ösregn. Den värmer under de mörka vinterkvällarna. Om du tar väl hand om den kommer den att tjäna dig troget år efter år, säsong efter säsong.

  Keisari (finska för ”kejsare”) är tveklöst vår mest legendariska keps genom tiderna. Den var en av de första modellerna som tillverkades vid Tellan Lakkitehdas (som senare blev Tella) år 1935. Enligt Antero Saksa, designades Keisari efter den keps som kejsaren av Österrike-Ungern brukade bära. Tellas design är dock inte lika hög som kejsarens ursprungliga keps. Tidigare har vi även tillverkat en version av Keisari med blank skärm.

  Clear selection
  - +

  Share via:

  Artikelnr: KEISARI 1203-32 Kategorier: , Taggar: , , , , , ,

  Beskrivning

  Unisex

  Tillverkning

  Tillverkad i Kurikka, Södra Österbotten, Finland.

  Material

  Frieze: 80 % ull, 20 % nylon. Det här högkvalitativa frieze-tyget vävs i Italien och vi har använt det till våra huvudbonader i över 40 år. Frieze är ett mycket tätvävt, slitstarkt och varmt material. Det skyddar effektivt mot blåst, regn, snö och slask. Nylon gör tyget starkare och mer hållbart.

  Vadderat foder: 100 % polyester. Tillverkad i Vasa, Finland. Fodret har ett värmande lager som liknar bomullsvadd. Det skyddar från blåst och bidrar till att kepsen håller formen.

  Tyget i svettremmen tillverkas i Finland.

  Skötselråd

  Ylletyg har en naturlig förmåga att stöta bort smuts och går oftast att fräscha upp genom vädring. Fläckar tas bort genom att försiktigt torka av mössan med en fuktig duk. Förvara mössan utan att vika eller pressa ihop den.

  Mer information

  Vikt 100 g
  Dimensioner 20 × 20 × 4 cm
  Koko

  53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli först med att recensera “KEISARI FIDDLER CAP – CAMEL”