NUOSKA – WOOL BLUE SMOKE

72,00  sis.alv./inc.VAT.

Lakki on väriltään kauniin savunsininen. Malli suojaa hyvin otsan ja korvat. Tiivis sarkavillakangas on kestävä ja lämmin. Se antaa suojan viimaa ja tuulta vastaan. Nuoskan voi pukea pyöräily-, laskettelu-, tai moottorikelkkakypärän alle. Pehmeä puuvillavuori on hengittävä ja miellyttävä ihoa vasten. 

Tämä lakki on kuin suoraan keskiaikaisesta ritarisadusta. Ritarien lisäksi sen olisi voinut löytää menneinä aikoina myös lammaspaimenen tai metsästäjän päästä. Niinpä nykypäivän urheat ja rohkeat ritarit ja lammaspaimenet voivatkin seikkailla ja retkeillä hyvillä mielin tämä lämmin päähine suojanaan. Kuvittele vaikka kirkas ja valoisa helmikuun päivä, joka aavasta taivaastaan huolimatta puraisee poskia pakkasella ja kipakalla tuulellaan. Tämä lakki suojanasi se ei haittaa – ei muuta kuin ulos ja nauttimaan ulkoilusta!

Clear selection
- +

Share via:

Tuotetunnus (SKU): NUOSKA 1203 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Malli

Unisex

Valmistus

Lakki valmistetaan Kurikassa Etelä-Pohjanmaalla.

Materiaalit

Sarkavilla: 80 % villaa, 20 % nylonia tai polyesteriä.

Laadukas sarkavilla kudotaan Italiassa ja olemme käyttäneet sitä lakkimateriaalina yli 40 vuotta. Sarkavilla on ominaisuuksiltaan tiivis, erittäin kestävä ja lämmin. Materiaali suojaa tuulelta, viimalta sekä rännältä. Nylon lisää kankaan lujuutta ja estää näin kankaan kulumista ja lisää sen käyttöikää.

Pehmeä puuvillavuori on 80 % puuvillaa ja 20% polyesteriä. Vuorikangas valmistetaan Suomessa.

Hoito-ohjeet

Villakangas hylkii likaa ja puhdistuu tuulettamalla. Tahroja voi puhdistaa hellävaroen kostealla pyyhkien. Säilytetään väljästi. Pipo voidaan pestä tarvittaessa käsin tai koneella villaohjelmalla 30 asteessa, miedolla villan pesuun tarkoitetulla pesuaineella. Kuositellaan kosteana.

Lisätiedot

Paino 120 g
Koko

54, 55, 56, 57, 58, 59, 60

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NUOSKA – WOOL BLUE SMOKE”